
მოსკოვის რესტორან Bambule-ს შეფ-მზარეულმა, არტემ მუხინმა, ჩვენს რედაქციას გაუზიარა მსუბუქი სადილის რეცეპტი, რომელიც ხანგრძლივი სამუშაო დღის იდეალურ დასასრულად იქცევა.
ინგრედიენტები (1 ულუფისთვის):
- 100 გ ნაღების რიკოტა
- 110 გ სალათის ფოთლები
- 20 გ კიტრი
- 30 გ ჟოლო
სოუსი:
- 100 გ ნეკერჩხლის სიროფი
- 30 გ ღია ფერის მისო პასტა
- 30 გ წყალი
- 100 გ ზეითუნის ზეთი ლიმონის არომატით
მომზადება
- რიკოტა სათქვეფით მიიყვანეთ ერთგვაროვან კონსისტენციამდე და მოათავსეთ სალათის თეფშის ფსკერზე.
- გარეცხეთ ფოთლები, გააშრეთ და დაალაგეთ რიკოტაზე.
- კიტრი დაჭერით თხელ სლაისებად და მოაყარეთ ფოთლებს. ზემოდან მოაყარეთ ჟოლო.
- მზა სოუსით მორწყეთ სალათი, მირთმევამდე.
გემრიელად მიირთვით!